FONTENEBLOGG

04. mars 2022

TRIVSELSUNDERSØKELSEN

Resultatene fra trivselsundersøkelsen er inne og de er bra. Påstanden «På Fontenehuset gjør jeg meningsfullt arbeid» fikk 85 % oppslutning av de som svarte. Her på Fontenehuset får vi ikke dagen til å gå rundt uten medlemmene og det er godt at medlemmer ser at de er viktige ❤

24. jan 2022

SEMINAR FOR FONTENEHUSET MORTENSRUD!

Vi stengte huset 24. – 25. januar for å dra på internt seminar i Oslo. En helg gjeng på mellom 20 og 30 stykker møttes mandag morgen i konferanselokaler i Oslo sentrum for å utarbeide plan for 2022. Hva skal vi jobbe med og hvor vil vil? Med god hjelp fra Oslo Consulting gjennomgikk vi ice breakers (bygge høyest mulig tårn med spaghetti og marshmallows) før vi gikk over til mer seriøs kartlegging og prioritering av hva som kan og skal gjøres i året som kommer. Dagen ble avrundet med felles middag. En utrolig produktiv og hyggelig dag med flotte resultater!

07. jan 2022

GODT NYTT ÅR!

Det har vært veldig busy på huset siden fotokurset, så busy at vi har helt glemt bloggen. Sånt skjer. Vi har til tross for covid hatt julelunsj (dog kun med oss, ingen gjester), juleverksted, pynting av huset, henting og oppsett av juletre (vi sagde et selv!), samt feiring på selve julaften hvor vi hadde en hyggelig pinnekjøttmiddag på huset. Vi ser frem til et nytt år med 2 nye medarbeidere som starter opp i hhv. januar og april, besøk av 2 ergoterapi-studenter som skal ha praksis hos oss i 3 mndr for å se hva vi driver med og mange nye prosjekter som uten tvil vil komme gjennom året.
Godt nytt år til alle sammen, vi håper å kunne se dere mer i 2022!

10. nov 2021

FOTOKURS

Vi har hatt fotokurs med Hallvard fra Qross Kurssenter. Det ble innføring i hvordan bruke mobilen til å ta bedre bilder, gjennomgang av hvilke effekter mobilen kunne tilby, lyskilder og vinkling. Mange artige oppgaver gjennom hele dagen gjorde oss alle til mye bedre fotografer. En utrolig koselig dag med mye moro og god læring.

31. okt 2021

HALLOWEEN

Allehelgensaften ble behørig feiret på huset under en av våre søndagsmiddager. Vi hadde monsterburgere og mumiepølser og deltakerne dukket opp i sine beste kostymer. Vinnermedaljen gikk til aftenens vampyrdronning. Etter endt arbeidsdag og -uke er det deilig å kunne slappe av og kose seg med fritidsarrangementer som dette ❤

19. okt 2021

STAND PÅ VOKSENOPPLÆRINGEN PÅ SKULLERUD

I oktober tok vi med oss vår splitter nye rollup bort til Voksenopplæringen på Skullerud for å informere elevene der om Fontenehuset Mortensrud. Skolen stilte med gratis kaffe, twistposer og godt humør for å markere Verdensdagen for Psykisk Helse og vi bidro med motiverte medlemmer og gode grunner til å komme til oss. Det førte til flere omvisninger i ukene som kom og vi håper de flotte folkene som kom på besøk ønsker å bli værende.

27. sept 2021

KJØKKENET ENDELIG FERDIG

Endelig er kjøkkenet vårt ferdig! Her har gjengen stått på og forvandlet helhvite vegger og et gammelt middagsbord om til fargerikt miljø med ny kjøkkenøy. Det er fresht og koselig på én og samme tid og allerede et mer sosialt sted å være. Vi er storfornøyde og gleder oss til å se hva kjøkkenet kommer opp med av lunsjer nå som inspirasjonen er enda mer på topp.

9. sept 2021

MORTENSRUDFESTIVALEN 2021

Vi har stand på Mortensrudfestivalen 2021 og håper på masse besøk. Kom innom og se hva vi driver med her på Fontenehuset!

25. august 2021

FONTENEHUSET MORTENSRUD ETT ÅR!

Fontenehuset her på Mortensrud har i dag vært åpent ett år. Vi har bursdag og feirer med kake på husmøtet. Håper på mange fine år med like store kaker fremover.

Få varsel om nye innlegg her